Vinterhårde kaktus og sukkulenter / Cold-hardy cactus and succulents plants

Hvorfor købe vinterhårde kaktus og sukkulenter? Jo, det er bestemt en  god ide, ikke mindst hvis du er en af dem, der gerne vil minimere dine udgifter til varme!

Vinterhårde kaktus og sukkulenter kan nemlig stå udenfor hele året. Det er bedst at have dem frit udplantet, for så er deres rødder godt beskyttet, hvis der skulle komme hård frost. Har du ikke et stykke jord, så plant dem i en stor krukke i stedet. Det vigtigste er, at du holder dem knastørre hele vinteren. Det kan klares ved at overdække dem med en plast eller glasplade. Der må gerne komme luft til dem, det er regn og sne de ikke bryder sig om. Når solen og sommeren kommer vil du – forhåbentlig – blive begavet med fine blomster.

Har du spørgsmål til mig om de enkelte vinterhårde kaktus og sukkulenter, bedes du kontakte mig via min mail: cntrendplants@gmail.com

Står der “Reserveret” ved en plante, betyder det, at den er bestilt af en anden kunde, men endnu ikke betalt. Efter 24 timer er den på salgsbordet igen, hvis der ikke er betalt.

Echinocereus triglochidiatus (USA/Mexico)

En spændende kaktus til dit udendørs bed. Får en stor, flot, rød blomst. Kan klare ned til – 15 °C, hvis den overdækkes og holdes tørt hele vinteren.

  • Pris/Price: 50 kr / 7 euro
  • Størrelse/Size: 3-4 cm i Ø
  • Pasning/Cultivation: Vejledning 7

One Reply to “Vinterhårde kaktus og sukkulenter / Cold-hardy cactus and succulents plants”

  1. Hej
    Spændende kaktusser og sukkulenter. Når du skriver at de er vinterhårdføre men skal holdes overdækket og tørt, hvad mener du så led overdækket. Jeg er ny i denne verden. Min tanke var en krukke med er par kaktusser og sukkulenter. Om vinteren skulle denne krukke så ind på min overdækkede terrasse og stå (den er lukket på 3 sider og kun åben mod vest). Intet andet. Ville de kunne klare dette.
    Med venlig hilsen
    Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *